16 Ağustos 2008 Cumartesi

Arda ile Ceylan Bayrak- Arda Turan Ve Ceylan Bayraktaroğlu Beraber

Arda Turan sevenlerinin gündemine bomba gibi düşen Ceylan Bayraktaroğlu ilişkisi çok kısa sürdü. Nedeni ise Ceylan Bayraktaroğlu’nun ailesi. Ceylan Bayraktaroğlu’nun ailesi magazinde yer alan aşk haberlerini görünce kıyameti koparmış ve “Bizde futbolcuya verecek kız yok” deyip kızlarından bu ilişkisini hemen bitirmesini istemiş.

Yazık oldu 12 günlük ilişkiye ve Arda’ya. Ama bence üzülmesine gerek yok çünkü Arda’ya kız mı yok :D zaten sadece bu sitedeki Arda Turan haberlerine yapılan yorumları okursak Arda’nın yeni birilerini bulmakta çok sıkıntı çekmeyeceğini rahatlıkla anlayabiliyoruz

Bengü Gezegen Dinle Albümü Şarkılarını Dinle

Bengü Gezegen Albümü Şarkılarını Dinle


6 Ağustos 2008 Çarşamba

Slayt İzlemek Önemi

Slayt izlemenin önemi her geçen gün artmaktadır. video izlerken gözden kaçırabileceğimiz bazı noktalar slay izlerken daha fazla dikkat çekebilmekte. Çünkü slaytın tetikleyicisi slaytı izleyendir. Slayt hazırlamak ise ayrı bir sanat dalı olma yolunda ilerliyor. İzleyicinin dikkatini çekebilmek ve slayttan daha fazla verim alabilmesini sağlayabilmek için renk yazı ses vs. eklentilerini doğru ve etkili kullanmak bir ustalık..